Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kynuté bylinkové noky

fotka Kynuté bylinkové noky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Kynuté bylinkové noky :

450 g hladké mouky  | 480 ml vlažného mléka  | 1 sáček prášku do pečiva  | 1 lžička čerstvého tymiánu  | 1 lžička čerstvého rozmarýnu  | 1 lžíce petrželové nati  | 1 lžíce olivového oleje  |  sůl

Postup přípravy receptu Kynuté bylinkové noky :

Na rozehřátém oleji pomalu orestujeme najemno nasekané bylinky (asi 1-2 minuty). Potom pánev odstavíme a necháme vychladnout. Do mísy dáme prosátou mouku, prášek do pečiva a přilijeme mléko. Směs pečlivě prohněteme a vypracujeme těsto, do kterého nakonec přimícháme bylinky a dochutíme solí. Těsto necháme odpočívat na teplém místě. Z těsta vykrajujeme lžící větší kusy a vkládáme do vroucí osolené vody. Vaříme asi 6-8 minut. Podáváme do guláše nebo polévky.


Fotky receptu Kynuté bylinkové noky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kynuté bylinkové noky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !