Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kynuté ostružinové knedlíky

fotka Kynuté ostružinové knedlíky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kynuté ostružinové knedlíky:

300 g polohrubé mouky  | 300 g hladké mouky  | 330 ml mléka  | 30 g droždí  | 20 g cukru  | 2 žloutky  |  sůl  |  ostružiny  |  cukr  |  máslo

Postup přípravy receptu Kynuté ostružinové knedlíky:

Do mísy dáme mouku, osolíme a přilijeme droždí vykynuté v trošce mléka v teple. Ve zbylém mléce rozšleháme vejce a pomalu ho vmícháme do mouky, až vznikne vláčné, tužší těsto. To uložíme vykynout do tepla. Z vykynutého těsta lžící vykrajujeme kousky, které na pomoučeném vale rozválíme na placičky a naplníme ostružinami. Zabalíme jako knedlíky, přikryjeme utěrkou a necháme ještě chvíli kynout.

Knedlíky dáváme do vařící osolené vody a necháme vařit asi 10 - 12 minut, dokud nezačnou plavat na hladině. Hotové knedlíky vytáhneme a propíchneme vidličkou. Podáváme polité rozpuštěným máslem a pocukrované.


Fotky receptu Kynuté ostružinové knedlíky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kynuté ostružinové knedlíky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka