Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.06. 2019
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kynutý bramborák

fotka Kynutý bramborák
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kynutý bramborák:

6 ks brambor  | 500 g hrubé mouky  | 5 dcl mléka  | 1 ks vejce  | 3 lžíce oleje  | 20 dkg špekáčků  |  kvásek  |  špetka soli  |  majoránka  |  pepř, utřený česnek

Postup přípravy receptu Kynutý bramborák:

Syrové brambory nastrouháme, vymačkáme z nich vodu, smícháme se všemi shora uvedenými surovinami. Necháme 30 minut kynout. Pak nalijeme do pekáče vymazaného tukem a vysypaného moukou. Znovu necháme asi hodinu kynout a pak upečeme dorůžova.

Kynutý bramborák podáváme se salátem z kysaného zelí nebo švestkovým kompotem.


Fotky receptu Kynutý bramborák:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kynutý bramborák
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !