Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.12. 2018
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kynutý bramborák

fotka Kynutý bramborák
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kynutý bramborák:

6 ks brambor  | 500 g hrubé mouky  | 5 dcl mléka  | 1 ks vejce  | 3 lžíce oleje  | 20 dkg špekáčků  |  kvásek  |  špetka soli  |  majoránka  |  pepř, utřený česnek

Postup přípravy receptu Kynutý bramborák:

Syrové brambory nastrouháme, vymačkáme z nich vodu, smícháme se všemi shora uvedenými surovinami. Necháme 30 minut kynout. Pak nalijeme do pekáče vymazaného tukem a vysypaného moukou. Znovu necháme asi hodinu kynout a pak upečeme dorůžova.

Kynutý bramborák podáváme se salátem z kysaného zelí nebo švestkovým kompotem.


Fotky receptu Kynutý bramborák:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kynutý bramborák
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !