Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kynutý koláč s jablkovou nádivkou

fotka Kynutý koláč s jablkovou nádivkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kynutý koláč s jablkovou nádivkou:

250 g polohrubé mouky  | 40 g práškového cukru  | 60 g másla  | citrónová kůra  | sůl  | 3/4 dl mléka  | 1 žloutek  | Kvásek:  | 1/2 dl mléka  | 10 g práškového cukru  | 20 g droždí  | 50 g polohrubé mouky

Postup přípravy receptu Kynutý koláč s jablkovou nádivkou:

Do mléka zamícháme cukr, droždí, mouku a vypracujeme kvásek, který necháme vykynout. Prosetou a ohřátou mouku smícháme s cukrem, rozpuštěným vlažným máslem, strouhanou citrónovou kůrou a solí. v mléce rozmícháme žloutek a přilejeme k mouce i s kváskem a vypracujeme těsto. Těsto posypeme moukou a necháme vykynout. Potom je rozválíme na desce posypané moukou, potřeme jablkovou nádivkou, svineme a uložíme na vymaštěný plech. Povrch potřeme žloutkem a upečeme ve vyhřáté troubě a nakonec posypeme práškovým cukrem.


Fotky receptu Kynutý koláč s jablkovou nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kynutý koláč s jablkovou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !