Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kyprý chléb bílý

fotka Kyprý chléb bílý
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Kyprý chléb bílý:

1 lžičku soli  | 1 lžičku cukru  | 500 g hladké mouky  | 42 g droždí  | 1 lžičku oleje  | 300 ml podmáslí

Postup přípravy receptu Kyprý chléb bílý:

Do mísy dáme mouku, sůl a olej. Podmáslí s cukrem mírně zahřejeme, rozdrobíme do něj droždí a rozmícháme. Roztok pak nalijeme do mísy s moukou. Pro kvalitu hladkého a mírně lepivého těsta můžeme hnětač. Na povrchu uděláme několik šikmých zářezů. Přikrytý chléb necháme na teplém místě 30 minut kynout, až se jeho objem zdvojnásobí. Troubu předehřejeme na 250 °Ca na plechu vyloženém pečícím papírem pečeme bochník pokropený vodou. Po 15 minutách teplotu snížíme a povrch potřeme vodou.


Fotky receptu Kyprý chléb bílý:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kyprý chléb bílý
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !