Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.07. 2019
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kyprý medový perník

fotka Kyprý medový perník
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kyprý medový perník:

500 g polohr. mouky  | 1 pr. do pečiva  | 1 a půl lžičky sody  | 1/2 balíčku mletého koření do perníku  | 2 vejce  | 100 g oleje  | 100 g medu  | 250 g cukru krupice  | 400 ml mléka

Postup přípravy receptu Kyprý medový perník:

Smícháme mouku, prdopeč, sodu, koření, pak přidáme ostatní a vymícháme tekuté těsto, vylijeme na vysyp. plech a pečeme při 180 °C do zlatožluta - krásně nabyde, je kyprý a hodně aromatický, navrch se může natřít marmeládou a na to ještě čoko polevu, lze pak posypat ořechy nebo str. kokosem.



Fotky receptu Kyprý medový perník:

Kyprý medový perník
Kyprý medový perník
Kyprý medový perník
Kyprý medový perník
Kyprý medový perník
Kyprý medový perník
Kyprý medový perník
Fotky vložil: piskotik,Mangovka 
Hodnocení receptu Kyprý medový perník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !