Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.03. 2019
Dnes má svátek Emanuel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kyprý medový perník

fotka Kyprý medový perník
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kyprý medový perník:

500 g polohr. mouky  | 1 pr. do pečiva  | 1 a půl lžičky sody  | 1/2 balíčku mletého koření do perníku  | 2 vejce  | 100 g oleje  | 100 g medu  | 250 g cukru krupice  | 400 ml mléka

Postup přípravy receptu Kyprý medový perník:

Smícháme mouku, prdopeč, sodu, koření, pak přidáme ostatní a vymícháme tekuté těsto, vylijeme na vysyp. plech a pečeme při 180 °C do zlatožluta - krásně nabyde, je kyprý a hodně aromatický, navrch se může natřít marmeládou a na to ještě čoko polevu, lze pak posypat ořechy nebo str. kokosem.



Fotky receptu Kyprý medový perník:

Kyprý medový perník
Kyprý medový perník
Kyprý medový perník
Kyprý medový perník
Kyprý medový perník
Kyprý medový perník
Kyprý medový perník
Fotky vložil: piskotik,Mangovka 
Hodnocení receptu Kyprý medový perník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !