Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kysaná jablka

fotka Kysaná jablka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Kysaná jablka:

podle potřeby navinulejší odrůdy jablek  | na 10 litrů vody 400 g cukru nebo 600 g medu  | 3 lžíce soli

Postup přípravy receptu Kysaná jablka:

Navinulejší odrůdy jablek umyjeme. Na dno soudku položíme vrstvu listů z černého rybízu nebo višně, na ně položíme několik vrstev jablek stopkami nahoru, poté znovu klademe listy z černého rybízu nebo višně, na ně několik vrstev jablek a tak pokračujeme, až naplníme celý soudek. Vrchní vrstvu jablek opět pokryjeme listy černého rybízu nebo višně. Jablka zalijeme svařeným a vychladlým nálevem a přikryjeme okrouhlým prkénkem, které zatížíme omytým kamenem a soudek uložíme do chladu. V prvních 3-4 dnech jablka vypíjejí mnoho tekutiny, proto musíme nálev dolévat. Tekutina musí stále sahat 3-4 cm nad prkénko. Za 30-40 dní můžeme jablka konzumovat. Hodí se jako příloha k masu, studeným mísám, do zeleninových a bramborových salátů.


Fotky receptu Kysaná jablka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kysaná jablka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !