Čas malinČas malin Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.09. 2018
Dnes má svátek Kryštof
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kysané zelí v bramborovém těstě

fotka Kysané zelí v bramborovém těstě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Kysané zelí v bramborovém těstě:

250 g bramborové těsto v prášku  | 1 ks vejce  | 500 g kysané zelí  | 40 g slanina  | 1 ks cibule  | 1 ks jablko  | 200 g šunka  | 30 g máslo  | 1 lžíce strouhanka  |  drcený kmín

Postup přípravy receptu Kysané zelí v bramborovém těstě:

Podle návodu na obalu si připravíme bramborové těsto (přidáme do něj ještě vejce). Vymažeme ohnivzdornou mísu, vysypeme ji strouhankou a vložíme do ní polovinu těsta rozváleného do tvaru misky. Zvlášť připravíme kysané zelí podušené se slaninou, cibulí, jablkem a kmínem. Vzniklou směs rozložíme na těsto, na ni dáme šunku a náplň zakryjeme zbytkem těsta. Nakonec na těsto položíme kousky másla a asi 30 minut pečeme v troubě.


Fotky receptu Kysané zelí v bramborovém těstě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kysané zelí v bramborovém těstě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !