Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kysané zelí v bramborovém těstě

fotka Kysané zelí v bramborovém těstě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Kysané zelí v bramborovém těstě:

250 g bramborové těsto v prášku  | 1 ks vejce  | 500 g kysané zelí  | 40 g slanina  | 1 ks cibule  | 1 ks jablko  | 200 g šunka  | 30 g máslo  | 1 lžíce strouhanka  |  drcený kmín

Postup přípravy receptu Kysané zelí v bramborovém těstě:

Podle návodu na obalu si připravíme bramborové těsto (přidáme do něj ještě vejce). Vymažeme ohnivzdornou mísu, vysypeme ji strouhankou a vložíme do ní polovinu těsta rozváleného do tvaru misky. Zvlášť připravíme kysané zelí podušené se slaninou, cibulí, jablkem a kmínem. Vzniklou směs rozložíme na těsto, na ni dáme šunku a náplň zakryjeme zbytkem těsta. Nakonec na těsto položíme kousky másla a asi 30 minut pečeme v troubě.


Fotky receptu Kysané zelí v bramborovém těstě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kysané zelí v bramborovém těstě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles