Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.06. 2019
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kysucké rohlíčky

fotka Kysucké rohlíčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kysucké rohlíčky:

300ml polohrubé mouky  | 150g rostlinného tuku  | 1/2 kostky droždí  | 2 lžíce smetany  | 1/2 lžičky moučkového cukru

Postup přípravy receptu Kysucké rohlíčky:

Do vlažné smetany rozdrobíme droždí, přidáme cukr a necháme vykynout. Do mouky přidáme změklý nebo nastrouhaný tuk, přidáme kvásek a vypracujeme těsto. Necháme ho v chladničce chvíli ztuhnout, pak na pomoučeném válu rozválíme na menší kousky a zformujeme úhledné rohlíčky. Uložíme je na slabě vymazaný plech a upečeme v mírně vyhřáté troubě. Ještě teplé obalujeme ve směsi moučkového, vanilkového a skořicového cukru


Fotky receptu Kysucké rohlíčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kysucké rohlíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !