Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Labskaus

fotka Labskaus
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Labskaus :

375 g nasoleného hovězího masa  | 150 g nasoleného vepřového masa  | 1 cibuli  | jednu polévkovou lžíci margarinu  | 750 g brambor  |  nakládané okurky  |  pepř  |  muškátový oříšek  | půl stroužku česneku  | 4 vejce  | 4 sardelky

Postup přípravy receptu Labskaus :

Maso uvaříme ve vodě doměkka. S okurkami umeleme na masové strojku a necháme odpočinout. Uvařené brambory prolisujeme na bramborovém lisu a smícháme s troškou masového vývaru na jemnou hmotu.



Maso smícháme s bramborovou kaší a přidáme nasekanou a osmaženou cibuli. Okořeníme pepřem, muškátovým oříškem a utřeným česnekem. Kaši dáme do mísy, obložíme sázenými vejci a sardelkami.



Místo sardelek můžeme použít i marinované sledě, ty však podáváme zvlášť.Jako příhodu podáváme nakládané okurky.



Fotky receptu Labskaus :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Labskaus
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles