Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Labužnické hovězí nudličky

fotka Labužnické hovězí nudličky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Labužnické hovězí nudličky:

500 g hovězího masa  | 4 lžíce oleje  | 2 ks červené cibule  | 6 stroužků česneku  | 200 g žampionů  | 1 lžíce mleté papriky  | 3 lžíce kečupu  | 6 lžic sladké smetany  | 6 lžic červeného vína  | 8 ks čených oliv  | 1 ks zelené papriky  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Labužnické hovězí nudličky:

Na přípravu tohoto jídla je nutné použít kvalitní a mladé hovězí maso – svíčkovou nebo nízký roštěnec, v krajním případě mladé zadní hovězí maso. Maso odblaníme, nakrájíme na plátky, jemně naklepeme a poté nakrájíme na nudličky. Promícháme ho se dvěma lžícemi oleji a než připravíme ostatní suroviny, necháme ho odležet v chladnu. Zatím si oloupeme cibuli (lepší je červená, ale můžeme použít i normální cibuli) a nakrájíme ji na kostičky. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Také žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Z papriky odstraníme jádra, omyjeme ji a nakrájíme na proužky. Olivy můžeme zkusit odpeckovat a nakrájet, ale nevadí, když je ponecháme v celku. Připravíme si také kečup, smetanu, víno a všechno koření, abychom měli vše po ruce, až budeme maso tepelně upravovat. Dobré také je, než se pustíme do vlastní přípravy masa, udělat si přílohu. Výborně se hodí hranolky, nic nezkazíme, když si je připravíme předem a uchováme je v teple (například v mírně zahřáté troubě).
Na pánvi si rozehřejeme zbývající dvě lžíce oleje a orestujeme hovězí nudličky. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, česnek a žampiony a vše osmahneme. Posypeme červenou paprikou, necháme zpěnit a poté zalijeme kečupem, smetanou a vínem, osolíme, opepříme a společně dusíme ještě 3 minuty. Nakonec vmícháme papriku nakrájenou na nudličky a olivy a vše dobře prohřejeme. Ihned podáváme.


Fotky receptu Labužnické hovězí nudličky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Labužnické hovězí nudličky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !