Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.04. 2018
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Labužnický špíz s rýží

fotka Labužnický špíz s rýží
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Labužnický špíz s rýží:

200 g vepřových jater  | 500 g vepřové panenky  | 250 g slaniny  |  lístky šalvěje  | 4 lžíce oleje  |  mletá paprika

Postup přípravy receptu Labužnický špíz s rýží:

1. Uvedeme do varu asi 300 ml vody, přidáme rýži a 1 lžičku soli. Necháme přejít varem, pro­mícháme a necháme na nejmenším ohni
asi 15 min. vařit pod bodem varu.

2. Vepřové panenky, játra i slaninu na­krájíme na zhruba stejně velké, tenké plátky a střídavě se šalvějovýmí listy je napichujeme na špejle.

3. V pánvi rozehřejeme olej a špízy v něm prudce opečeme. Podlijeme 100 ml vody. Osolíme, opepříme, okořeníme mletou paprikou a pod pokličkou necháme dusit asi 20 min. Rozdělíme na talíře a obložíme rýží.

Podáváme s kečupem či jinou pikantní omáčkou.


Fotky receptu Labužnický špíz s rýží:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Labužnický špíz s rýží
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !