Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lahodné broskvové soté

fotka Lahodné broskvové soté
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Lahodné broskvové soté:

150 g polohrubé mouky  | 1 lžička mleté skořice  | 1 konzerva broskvového kompotu  |  šťáva z 1 citronu  | 50 g moučkového cukru  | 150 g měkkého margarínu  | 2 lžíce cukru  | 3 lžíce broskvového likéru

Postup přípravy receptu Lahodné broskvové soté:

Z mouky, cukru, skořice a změklého margarínu vypracujeme drobenku. Troubu si předehřejeme na 200 °C. Broskvový kompot scedíme, necháme dobře okapat a rozkrájíme půlky broskví asi na 4 kusy. Připravené ovoce smícháme s práškovým cukrem, citronovou šťávou a likérem, který však není podmínkou. Ovocnou směs vložíme do ohnivzdorné misky a posypeme drobenkou. Zapečeme v předhřáté troubě na 180 °C asi 25 - 30 minut. Servírujeme teplé. I zde přijde vhod vanilková omáčka, ještě lepší volba je však oříšková zmrzlina.

Vanilkovou omáčku lze připravit z vanilkového pudinku, vanilkového cukru a mléka.


Fotky receptu Lahodné broskvové soté:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lahodné broskvové soté
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !