Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Lasagne s mletým jehněčím masem

fotka Lasagne s mletým jehněčím masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Lasagne s mletým jehněčím masem:

75 g parmazánu  | 250 g mozzarelly  | 500 g rajčat  | 1 svazek polévkové zeleniny  | 1 velká cibule  | 1 stroužek česneku  | 2 lžíce oleje  | 1 lžička sušené dobromysle (oregano)  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | 300 g mletého jehněčího masa  |  sůl  |  kajenský pepř  | 60 g másla  | 60 g hladké mouky  | 3/4 l mléka  |  čerstvě mletý pepř  | 250 g nevařených lasagne

Postup přípravy receptu Lasagne s mletým jehněčím masem:

Parmazán nastrouhejte. Mozzarellu nechejte okapat a nakrájejte na kostičky. Rajčata spařte vroucí vodou, sloupněte a nadrobno nakrájejte. Očistěte polévkovou zeleninu. Oloupanou cibuli a česnek odděleně najemno nakrájejte a nechejte zesklovatět na mírně rozehřátém oleji. Přidejte dobromysl, rajčatový protlak a mleté jehněčí maso. Opékejte, až se maso drolí. Přimíchejte rajčata a upravujte do zhoustnutí. Osolte, opepřete a nechejte téměř vychladnout. Na omáčku rozehřejte máslo. Zasypte moukou a připravte světlou jíšku. Přilijte mléko, do hladka rozmíchejte a povařte. Vmíchejte parmazán, osolte a opepřete. Nechejte téměř vychladnout. Troubu předehřejte na 200 stupňů (horkovzdušnou na 180 stupňů a plynovou na 3. stupeň). Dno mělké zapékací nádoby zalijte malým množstvím omáčky a střídavě klaďte vrstvu mletého masa a lasagne, každou vrstvu vždy osolte a zalijte omáčkou. Končete vrstvou lasagne, na níž rozložte mozzarellu. Zapékejte 45 minut, až povrch zezlátne.


Fotky receptu Lasagne s mletým jehněčím masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lasagne s mletým jehněčím masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !