Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.08. 2018
Dnes má svátek Johana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Lázeňská hovězí ruláda

fotka Lázeňská hovězí ruláda
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Lázeňská hovězí ruláda:

500 g hovězího roštěnce  | 150 g mletého masa  | kousek uherského salámu nebo poličanu  | 1/2 žemle  |  kari  | 1 bílek  |  olej  |  sůl  |  alobal

Postup přípravy receptu Lázeňská hovězí ruláda:

Mleté maso promícháme s velmi jemně krájeným salámem, s namočenou a vymačkanou žemlí, bílkem, kořením a solí. Roštěnec upravíme na plát a vlhkou paličkou naklepeme. Osolíme a okořeníme. Potřeme připravenou nádivkou z mletého masa, stočíme a sepneme jehlami na maso. Ruládu položíme na větší folii alobalu potřenou olejem. Přidáme 2-3 lžíce vody a pevně zabalíme. Pečeme v dobře předehřáté troubě na roštu nebo na plechu.


Fotky receptu Lázeňská hovězí ruláda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lázeňská hovězí ruláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !