500 g hovězího roštěnce
| 150 g mletého masa
| kousek uherského salámu nebo poličanu
| 1/2 žemle
| kari
| 1 bílek
| olej
| sůl
| alobal
Postup přípravy receptu Lázeňská hovězí ruláda:
Mleté maso promícháme s velmi jemně krájeným salámem, s namočenou a vymačkanou žemlí, bílkem, kořením a solí. Roštěnec upravíme na plát a vlhkou paličkou naklepeme. Osolíme a okořeníme. Potřeme připravenou nádivkou z mletého masa, stočíme a sepneme jehlami na maso. Ruládu položíme na větší folii alobalu potřenou olejem. Přidáme 2-3 lžíce vody a pevně zabalíme. Pečeme v dobře předehřáté troubě na roštu nebo na plechu.
Fotky receptu Lázeňská hovězí ruláda:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!