Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Lehce pikantní králík

fotka Lehce pikantní králík
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Lehce pikantní králík:

Směs:  | 1/2 šálku kečupu  | 1 lžíce cukru krupice  | 1 lžíce octa  | 1 lžíce worchestru  | 1 lžička soli  | 1 lžička chilli a pepře  | 1-2 stroužky česneku  | 1/8 másla (rozehřátého)  | 1 naporcovaného králíka  | dle chuti: na kolečka rozkrájené libovolné množství cibule

Postup přípravy receptu Lehce pikantní králík:

Směs svaříme a necháme vychladnout. Naporcovaného králíka dáme
do zapékací mísy. Zalijeme směsí, posypeme cibulí. Přikryjeme alobalem a necháme v lednici do druhého dne uležet. Pečeme zvolna 2 hodiny.





Fotky receptu Lehce pikantní králík:

Lehce pikantní králík
Lehce pikantní králík
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Lehce pikantní králík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !