Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.06. 2019
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Lehké těstoviny

fotka Lehké těstoviny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Lehké těstoviny:

500 g těstovin  | 0,3 l nízkotučného mléka  | 250 g nízkotučného taveného sýra  | 150 ml rajčatového protlaku  |  sůl  |  pepř  |  česnek  |  cibule  |  olej  | 200 g kukuřice  |  tvrdý nízkotučný sýr

Postup přípravy receptu Lehké těstoviny:

Na oleji osmažíme nadrobno pokrájenou cibulku. Vedle do hrnce si dáme vařit těstoviny. K cibulce nalijeme mléko s taveným sýrem a přidáme rajčatový protlak. Do uvařené omáčky protlačíme stroužek česneku a kukuřici, promícháme a ještě trochu povaříme. Nakonec ochutíme kořením. Těstoviny slijeme a omáčku přidáváme na těstoviny. Nakonec navrch nastrouháme sýr. Ozdobíme kouskem rajčátka a petrželky.


Fotky receptu Lehké těstoviny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lehké těstoviny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !