Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Lilek plněný hovězím masem

fotka Lilek plněný hovězím masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Lilek plněný hovězím masem:

4 lilky  | 2 cibule  | 400 g mletého hovězího masa  | 100 g uvařené brokolice  | 4 sušená rajčata  | podle potřeby nastrouhaný sýr  | trochu oleje  | trochu soli  | trochu pepře

Postup přípravy receptu Lilek plněný hovězím masem:

Lilky rozřízneme podélně napolovic. Vydlabeme většinu dužiny (tak aby zůstala mistička s cca půlcentimentrovým okrajem) a vnitřky osolíme. Vydlabanou dužinu z lilku nakrájíme na drobné kostičky. Na omastku osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku, na ni přidáme mleté maso, osmažíme, přidáme nakrájený lilek, nakrájenou uvařenou brokolici, trochu nakrájených sušených rajčat, osolíme opepříme a dusíme vše do měkka. Směs naplníme do připravených lilků a v rozehřáté troubě zapečeme přibližně půl hodiny. Těsně před koncem lilek posypeme sýrem a necháme v troubě sýr roztavit.


Fotky receptu Lilek plněný hovězím masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lilek plněný hovězím masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !