Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lilky zapečené s rýží

fotka Lilky zapečené s rýží
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Lilky zapečené s rýží:

3 ks lilek  | 250 g rýže  | 3 lžíce máslo  | 4 ks rajče  | 2 ks česnek - stroužky  | 3 lžíce olej  | 50 g sýr parmazán  |  sůl, pepř  |  bazalka, petrželka

Postup přípravy receptu Lilky zapečené s rýží:

Lilky omyjeme, oloupeme, nakrájíme na kolečka silná asi 1 cm, lehce osolíme a necháme stát asi 10 minut. Pak je osušíme a osmahneme na oleji, přidáme k nim nakrájená oloupaná rajčata, několik lístků bazalky, naseknaný česnek, petrželku, osolíme, opepříme. Vše dohromady dusíme asi 20 minut. Zvlášť ve slané vodě uvaříme rýži. Do vymazané zapékací mísy rozložíme vrstvu uvařené rýže, pak vrstvu lilků a nakonec znovu rýži. Posypeme strouhaným sýrem, poklademe kousky másla a zapečeme v předem vyhřáté troubě asi 20 minut při 220 stupních.

Lilky zapečené s rýží podáváme se salátem.




Fotky receptu Lilky zapečené s rýží:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lilky zapečené s rýží
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !