Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lisabonský králík

fotka Lisabonský králík
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Lisabonský králík:

Marináda:  | 2 sklenice vína  | 1 sklenice vinného octa  | 1 cibule  |  pepř celý  |  jalovec  |  bobkový list  | 150 g slanina  |  mouka  | 1 kyselá smetana  | 1 králík

Postup přípravy receptu Lisabonský králík:

Z uvedených surovin svaříme marinádu, ve které necháme králíka máčet 2 dny. Pak jej osušíme, protáhneme slaninou, osolíme a pečeme na rozpuštěné slanině. Při pečení jej poléváme marinádou. Šťávu zahustíme moukou a povařenou scedíme na králíka. Do omáčky můžeme rovněž přidat kyselou smetanu.


Fotky receptu Lisabonský králík:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lisabonský králík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !