Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 16.10. 2019
Dnes má svátek Havel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Listové řezy s krémem

fotka Listové řezy s krémem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Listové řezy s krémem:

400 g zmraženého listového těsta  | dle potřeby: hladká mouka na vyválení  | 1 marmeláda  | Krém:  | 1 a 1/2 balíčku vanilkového pudinku  | 100 g moučkového cukru  | 50 g másla  | 1 lžíce rumu  | 2 lžičky vanilkového cukru  | 450 ml mléka  | Mléčná poleva:  | 180 g moučkového cukru  | asi 2 lžíce mléka

Postup přípravy receptu Listové řezy s krémem:

Těsto pomalu rozmrazíme, pak jej rozválíme na obdélník (přibližně ve velikosti plechu na pečení), přeložíme na třetiny a dáme na plech. Pak ho opět rozložíme do původního plátu, podélně rozkrojíme na 4 pásy, mírně je propícháme vidličkou a vložíme do horké trouby (220 st.). Po chvilce příkon tepla zmírníme na 200 st. a dopečeme. Při dopékání pokapeme plech okolo těsta dvěma lžícemi vody. Vychladlé 2 pásy potřeme tence marmeládou, potom polevou a necháme částečně zaschnout. Pak je nakrájíme pilkovým nožem na šikmé řezy. Druhé 2 pláty potřeme krémem, poklademe je řezy s polevou a necháme ztuhnout. Před podáváním je prořízneme na řezy pilkovým nožem.
Příprava krému: V části mléka rozmícháme pudinkový prášek, vlijeme do zbývajícího horkého mléka, za stálého míchání uvedeme do varu a povaříme minutu. Za častého zamíchání krém vychladíme, přidáme cukr, po částech změklé máslo a šleháme. Krém ochutíme rumem a vanilkovým cukrem.
Poleva: Do prosátého cukru přidáme vařící mléko a pilně mícháme, až poleva zhoustne a je dost hladká.




Fotky receptu Listové řezy s krémem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Listové řezy s krémem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !