Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lité čokoládky

fotka Lité čokoládky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Lité čokoládky :

150 g bílé čokolády  | 150 g čokolády na vaření  | 100 ml mléka  | 100 g másla  |  máslo na vymazání formiček

Postup přípravy receptu Lité čokoládky :

Nejprve si připravíme formičky, do kterých budeme čokoládu lít. Formičky jsou nejlepší kovové, jdou nejlépe vyklápět. Formičky důkladně vymažeme máslem a necháme v lednici ztuhnout. Tmavou čokoládu rozpustíme s 50 g másla a 2 lžícemi mléka. Po rozpuštění rozlijeme čokoládu do formiček a dáme na 30 minut do lednice.

S bílou čokoládou postupujeme stejně. Když je rozehřátá, vyndáme si z lednice již zatuhlou tmavou čokoládu a bílou na ni přilijeme. Bonbónky dáme do lednice na 2 až 3 hodiny ztuhnout. Pak je vyklopíme.


Fotky receptu Lité čokoládky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lité čokoládky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle