Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Lomnická roštěnka

fotka Lomnická roštěnka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Lomnická roštěnka:

500 g hovězí roštěné  | 100 g másla  |  sůl  |  pepř  | 250 g chřestu v konzervě  | 3 vejce  | 1 rajče

Postup přípravy receptu Lomnická roštěnka:

Z roštěné nakrájíme 4 řízky, nekolikrát nakrojíme jejich obvod, naklepeme je, osolíme a opepříme. Na poloviční dávce másla plátky po obou stranách opečeme. Chřest sehřejeme, upravíme na nahřátou mísu a polijeme jej rozehřátým zbytkem másla. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, nakrájíme na půlky a poskládáme je vedle chřestu. Roštěnky poskládáme vedle vajec a polejeme je šťávou z pánve, na které se roštěnky smažili. Vše ozdobíme rajčetem a petrželkou a podáváme horké.

Příloha: pražené brambory, salát


Fotky receptu Lomnická roštěnka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lomnická roštěnka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !