Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lozižan

fotka Lozižan
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Lozižan:

200 g vyloupaných stroužků česneku  | 50 g rostlinného oleje  | 20 g červené mleté papriky

Postup přípravy receptu Lozižan:

Olej na pánvi ohřejeme, sundáme z ohně, přidáme utřený česnek, chvíli mícháme a nakonec přidáme práškovou papriku. Necháme vychladit.

Uchováme ve skleněné nádobě se zabroušenou zátkou. Lozižanem ochucujeme horké vařené těstoviny, které pak posypeme strouhaným sýrem.

Dále je vhodný do polévek ze skopového masa nebo podle svého uvážení.


Fotky receptu Lozižan:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lozižan
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda