Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lúčenecký bílý chléb

fotka Lúčenecký bílý chléb
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Lúčenecký bílý chléb :

Na pařené předtěsto:  | 200 g pšeničné mouky hrubé  | 300 ml vroucí vody  | Na kynuté těsto:  | 150 ml vody  | 300 g pšeničné mouky hladké  |  drcený kmín nebo fenykl  | 2 lžičky soli  | 20 g čerstvých kvasnic  | 1/2 lžičky tekutého medu

Postup přípravy receptu Lúčenecký bílý chléb :

Na dno formy s nasazenými míchadly nasypeme hrubou mouku. Pomalu zaléváme vařící vodou a zlehka promícháváme tak, aby se voda dostala co nejvíce k mouce. Vzniklou houbovitou hmotu necháme ve formě zcela vychladnout. Prochladlé pařené těsto přelijeme asi 150 ml studené vody, zasypeme hladkou moukou a kořením. Do jednoho rohu formy dáme sůl. Uprostřed mouky vytvoříme důlek, do kterého rozdrobíme kvasnice a zakápneme medem.
Program: klasik-malý-kůrka světlá nebo střední


Fotky receptu Lúčenecký bílý chléb :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lúčenecký bílý chléb
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !