4 plátky hovězí roštěné
| sůl
| pepř
| 200 g cibule
| trochu kečupu
| špetka chilli koření
| 100 g rostlinného oleje
| 50 g másla
| 2 dcl červeného vína
Postup přípravy receptu Luciferovy roštěnky :
Plátky roštěnce nakrájíme na malé kousky (hranolky), naklepneme je, osolíme a opepříme. Do červeného vína (moravského) zamícháme ostrou hořčici, kečup a čili. Maso naložíme do marinády a necháme alespoň 2 hodiny odležet. Pak je vyjmeme a dáme okapat. Opečeme je na oleji ze všech stran. Přidáme pokrájenou cibuli na kolečka a orestujeme. Zalijeme zbytkem marinády. Povaříme 7 minut a nakonec zjemníme kouskem másla.
Fotky receptu Luciferovy roštěnky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!