Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 25.04. 2018
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Lulečský pekáč

fotka Lulečský pekáč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Lulečský pekáč:

1 kg brambor  | 500 g vepřového bůčku nebo plecka  | 50 g slaniny  | 40 g krupice  | 1 větší cibule  | 3 špetky soli  | 3 špetky pepře  | 4 stroužky česneku  | 1 špetka majoránky  | 30 g sádla na vymazání pekáčku

Postup přípravy receptu Lulečský pekáč:

Uvaříme vepřový bůček nebo plecko. Oloupeme syrové brambory, které rozstrouháme, pomeleme uvařené maso, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, krupici, rozetřený česnek, sůl, pepř a majoránku, vše dobře promícháme a dáme do sádlem vymazaného pekáčku. Pečeme asi 30 minut.


Fotky receptu Lulečský pekáč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lulečský pekáč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !