Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Luncheonmeat smažený v těstíčku

fotka Luncheonmeat smažený v těstíčku
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Luncheonmeat smažený v těstíčku:

1 konzerva luncheonmeatu (340 g)  | 3 bílku  | 2 lžíce strouhaného sýra  | 4 lžíce polohrubé mouky  | 4 lžíce mléka  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Luncheonmeat smažený v těstíčku:

Z konzervy luncheonmeatu odkrojíme víčka z obou stran. Maso vytlačíme a nakrájíme na nepříliš silné plátky. Plátky masa obalíme v zahoustlém těstíčku, které si připravíme z uvedených přísad. Smažíme po obou stranách na rozehřátém oleji na teflonové pánvi.


Fotky receptu Luncheonmeat smažený v těstíčku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Luncheonmeat smažený v těstíčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj