Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Luzernská polévka

fotka Luzernská polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Luzernská polévka :

300 g tvrdého chleba  | 150 g ementálu  | 2 cibule  | 300 g eidamu  | 4 lžíce másla  | 1 l mléka  |  mletý pepř  |  muškátový oříšek  |  sůl

Postup přípravy receptu Luzernská polévka :

Chléb a sýr nakrájíme na tenké plátky. Po vrstvách vše naskládáme do ohnivzdorné mísy, osolíme, okořeníme, přelijeme svařeným mlékem, přiklopíme a necháme přes noc stát.

Těsně před podáváním necháme dvakrát rychle přejít varem, ale nesmíme míchat, chléb ani sýr nesmí mít v žádném případě kašovitou konzistenci.

Cibule oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Na másle je opečeme dozlatova.

Luzernskou polévku rozdělíme na talíře a povrch ozdobíme kolečky opečené cibule.



Fotky receptu Luzernská polévka :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Luzernská polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !