Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lyonská jablka

fotka Lyonská jablka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Lyonská jablka:

2 jablka  | 2 sýry žervé  | 1 lžička strouhaného křenu  | 1 lžička cukru  | 1 lžíce bílého jogurtu  |  vlašská jádra na ozdobu

Postup přípravy receptu Lyonská jablka:

Žervé dáme do misky, přidáme nastrouhaný křen, cukr, jogurt a dobře vyšleháme. Jablka oloupáme, rozčtvrtíme, jádřince vykrájíme a do důlku po jádřinci nastříkáme sáčkem s hvězdicovitou trubičkou větší pusinku z připraveného sýra.

Povrch ozdobíme půlkou jádra z vlašského ořechu.
Upravená jablka narovnáme věncovitě na skleněný talíř a do středu dáme smažené bramborové lupínky nebo smažené kroketky.



Fotky receptu Lyonská jablka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lyonská jablka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !