Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maďarské maso na majoránce

fotka Maďarské maso na majoránce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Maďarské maso na majoránce :

500 g hovězího masa  | 150 g špeku  | 2-3 cibule  | 500 ml kysané smetany  | 2 lžíce majoránky  | 500 ml bílého vína  | lžička soamylu  | dle chuti sůl

Postup přípravy receptu Maďarské maso na majoránce :


Rozpustíme špek, nakrájenou cibuli necháme zesklovatět, pak přidáme maso nakrájené na proužky a osmahneme je. Den předem dáme do 500 ml vína 2 lžíce majoránky a uzavřeme. Když je maso měkké, zalijeme je polovinou tohoto láku a dusíme. Po chvilce přidáme zbytek láku. Znovu dusíme. Když je maso měkké, vmícháme do smetany lžičku solamylu a při stálém míchání pomalu vmícháme za stálého vaření do masa. Příloha-noky.


Fotky receptu Maďarské maso na majoránce :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maďarské maso na majoránce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !