Použité suroviny receptu Maďarské maso na majoránce :
500 g hovězího masa
| 150 g špeku
| 2-3 cibule
| 500 ml kysané smetany
| 2 lžíce majoránky
| 500 ml bílého vína
| lžička soamylu
| dle chuti sůl
Postup přípravy receptu Maďarské maso na majoránce :
Rozpustíme špek, nakrájenou cibuli necháme zesklovatět, pak přidáme maso nakrájené na proužky a osmahneme je. Den předem dáme do 500 ml vína 2 lžíce majoránky a uzavřeme. Když je maso měkké, zalijeme je polovinou tohoto láku a dusíme. Po chvilce přidáme zbytek láku. Znovu dusíme. Když je maso měkké, vmícháme do smetany lžičku solamylu a při stálém míchání pomalu vmícháme za stálého vaření do masa. Příloha-noky.
Fotky receptu Maďarské maso na majoránce :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!