Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Maďarský Dobosův dort

fotka Maďarský Dobosův dort
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Maďarský Dobosův dort:

125g pískového cukru  | 6 žloutků  | 6 bílků  | 125g mouky polohrubé  | 200g pískového cukru  | trochu vanilky  | 1/2 balení čokolády na vaření  | 6 žloutků  | 200ml šlehačky  | cukr na polevu

Postup přípravy receptu Maďarský Dobosův dort:

Nejoblíbenějším zákuskem v Maďarsku je Dobosův dort, pojmenovaný po známém maďarském kuchaři Józsefu Dobosovi. Připravíme si těsto ze žloutků, cukru a sněhu z bílků a mouky. Z tohoto těsta upečeme v dortově formě 6 plátů, které pojíme pěti vrstvami krému. Krém si připravíme z cukru, vanilky, šokolády na vaření a 6ti žloutků. Vše vyšleháme v páře do zhoustnutí. Když tato masa vychladne, přidáme do ní 200g šlehačky. Horní vrstvu polejeme glazurou z páleného cukru a krájíme horkým nožem, aby se glazura neporušila. Je to mňamka.


Fotky receptu Maďarský Dobosův dort:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maďarský Dobosův dort
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !