Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Magistrův závin s houbovou náplní

fotka Magistrův závin s houbovou náplní
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Magistrův závin s houbovou náplní:

750 g vepřové kýty  |  sůl  | 200 g hub  | 100 g šunkového salámu  | 60 g másla  | 2 vejce  |  mletý pepř  | 1 lžíce hladké mouky  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Magistrův závin s houbovou náplní:

Plát masa dobře rozklepeme, osolíme, naplníme připravenou houbovou směsí, stočíme, povážeme nití, poprášíme moukou a opečeme na polovině másla s cibulkou. Pak podlijeme a dusíme doměkka.
Náplň: Pokrájené houby osmažíme společně s nudličkami šunkového salámu na druhé polovině másla. Zahustíme vejci, osolíme a okořeníme pepřem.
Podáváme s vařenými brambory a naloženými houbami.


Fotky receptu Magistrův závin s houbovou náplní:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Magistrův závin s houbovou náplní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !