Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Malgašský bong

fotka Malgašský bong
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Malgašský bong:

300 g vepřové kýty  | 300 g hovězí roštěné  | 8 lžic kečupu  | 150 g eidamu  | 1 cibule  | 2,5 lžičky sladké papriky  | 1 lžička pepře  | 3 špetky soli  |  olej na smažení  | 1,5 lžičky worcesteru

Postup přípravy receptu Malgašský bong:

Maso nakrájíme na menší kostky, popepří­me a opaprikujeme je a dobře vše promíchá­me. Rozpálíme olej, vložíme oboje maso a 7-8 minut ho restuje­me, mícháme vařečkou.

Po té době přilijeme ke­čup, přidáme worces­ter a osolíme. Za stálé­ho míchání se vytváří barevná omáčka. Po 3 minutách přisypeme strouhaný sýr a míchá­me dvě minuty, sýr se ve šťávě rozpustí, omáčka má tu sprá­vnou barvu a je příjem­ně pikantní chutí.

Sun­dáme z ohně, rychle vmícháme syrovou ci­buli nakrájenou na kolečka. Cibule se prohře­je, ale zůstane syrová


Fotky receptu Malgašský bong:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Malgašský bong
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !