Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Malpury - sladké noky v ochuceném jogurtu

fotka Malpury - sladké noky v ochuceném jogurtu
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Malpury - sladké noky v ochuceném jogurtu :

3 dl hladké mouky  | 1,5 dl moučkového cukru  | 1/4 lžičky prášku do pečiva  | 1 l bílého jogurtu  | 200 g ovoce - jahody, borůvky,...,  | 1 dl cukru, ghí nebo olej

Postup přípravy receptu Malpury - sladké noky v ochuceném jogurtu :

Mouku, práškový cukr, prášek do pečiva a polovinu jogurtu smíchejte v husté těsto, abyste z něj mohli lžící vytvářet noky. V hlubší pánvi nebo kastrolu se silným dnem rozehřejte hlubokou vrstvu ghí nebo oleje a lžící do něj vkládejte noky. Na středním plameni smažte, často obracejte, dokud nebudou noky zlatohnědé a nebudou vydávat dutý zvuk na poklep. Vyndejte a nechte okapat. Mezitím promíchejte zbytek jogurtu, rozmačkané ovoce a cukr. Okapané noky vložte do sladké jogrutové omáčky a nechte nasáknout.


Fotky receptu Malpury - sladké noky v ochuceném jogurtu :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Malpury - sladké noky v ochuceném
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !