Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Mandlová vepřová pečeně

fotka Mandlová vepřová pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Mandlová vepřová pečeně:

600 g vepřová maso  | 2 cibule  | na marinádu :  | 100 g mandlí  | 100g rozinek  | 1 citron  |  olej  |  směs koření „Pečená masa“  |  sůl

Postup přípravy receptu Mandlová vepřová pečeně:

Do 2 mističek dáme samostatně mandle a rozinky. Přelijeme (spaříme) vroucí vodou a necháme 3 – 5 minut odležet. Madle oloupeme a vodu z rozinek slijeme. Do mixeru vložíme oloupané mandle a rozinky, přidáme šťávu z 1 citronu, 2 lžičky soli , 2 lžičky směsi koření „Pečená masa“ a 5 lžic oleje. Mixujeme, až se mandle rozdrtí a vznikne řidší kašovitá hmota. Vepřové maso opláchneme studenou vodou a umixovanou marinádu vetřeme do masa (chvíli to trvá). Dle možností maso necháme v chladnu odležet (24 hodin). Několikrát během marinování obrátíme.

Maso přendáme do pekáče podlijeme vodou, přidáme 2 střední nakrájené cibule, přikryjeme a vložíme do rozpálené trouby. Asi 15 minut pečeme na maximum (aby se povrch masa „zatáhl“ a maso uvnitř zůstalo šťavnaté) , potom asi 2 hodiny (dle velikosti masa a typu trouby) při 200 °C. Při pečení maso podléváme vodou a poléváme výpekem.

Ke konci odkryjeme a pečeme ještě tak dlouho, až povrch masa zrůžoví a výpek z masa (s cibulkou a marinádou) se změní v „sos“, vhodný k přelití porcí masa na talíři.


Fotky receptu Mandlová vepřová pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mandlová vepřová pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !