Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mandlové toffee

fotka Mandlové toffee
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Mandlové toffee:

150 g másla  |  1 vejce  |  80 g třtinového cukru  | 200 g hladné mouky  | 50 g másla  | 50 g třtinového cukru  | 100 g mandlí nasekaných nadrobno  | 370 g slazené kondenzované mléko

Postup přípravy receptu Mandlové toffee:

Změklé máslo ušleháme s vejcem a cukrem do pěny. Přidáme mouku a vypracujeme hladké těsto. Zapékací mísu (středně velkou) vymažeme máslem, těsto rozprostřeme do formy, propícháme vidličkou a dáme asi na 20 minut do na 170 °C rozehřáté trouby.
Potom rozpustíme máslo, přidáme cukr a salko a za stálého míchání vaříme minimálně tři minuty. Potom přidáme nasekané mandle, hmotu natřeme na těsto a necháme ještě asi dvacet minut péci při stejné teplotě.


Fotky receptu Mandlové toffee:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mandlové toffee
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !