Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mango-avokádová zmrzlina

fotka Mango-avokádová zmrzlina
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Mango-avokádová zmrzlina:

1ks zralé mango  | 1ks zralé avokádo  | 15 g cukru moučka  | 1 ks vanilkový cukr  | 2 lžíce tekutého čirého medu  | 1 lžička rumu  | 1 kelímek zakysané smetany  | na ozdobu ovoce

Postup přípravy receptu Mango-avokádová zmrzlina:

Mango rozpůlíme, vyjmeme pecku, 1 polovinu manga rozkrájíme na drobné kostičky, druhou uschováme na ozdobu. Avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a lžičkou vydlabeme dužninu, kterou ihned společně s mangovými kostičkami, cukrem, vanilinovým cukrem, medem, rumem a zakysanou smetanou dobře rozmělníme vidličkou. Misky nebo hrnky vyložíme průhlednou potravinářskou fólií. Takto připravené misky naplníme mango-avokádovou kaší a dáme na 3 hodiny mrazit. Před servírováním vyklopíme mango-avokádovou zmrzlinu na servírovací talířky a opatrně odstraníme fólii. Ozdobíme nakrájenou druhou polovinou manga a libovolným ovocem.



Fotky receptu Mango-avokádová zmrzlina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mango-avokádová zmrzlina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !