Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Manon

fotka Manon
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Manon:

250 g listového těsta  | 150 g sekaných mandlí  | 100 g moučkového cukru  | 60 g másla  | 2 vejce  | sáček vanilkového cukru  | 2 lžíce rumu  |  vejce na potření

Postup přípravy receptu Manon:

Listové těsto rozválíme a překrojíme na 2 pruhy. Z ostatních přísad vyhotovíme nádivku, z níž utvoříme šišku a pokryjeme jí 1 pruh listového těsta na plechu. Druhým pruhem náplň přikryjeme a okraje těsta přitiskneme. Na povrchu nožem naznačíme jednotlivé řezy. Vzniklou štolu potřeme rozšlehaným vejcem. Pečeme přibližně 30 minut ve vyhřáté troubě.


Fotky receptu Manon:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Manon
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !