Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 05.06. 2020
Dnes má svátek Dobroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Marcipánky z medového těsta

fotka Marcipánky z medového těsta
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Marcipánky z medového těsta:

500 g hladké mouky  | 150 g krystalového cukru  | 250 g medu  | 1/8 l vody  | 1 celé vejce  | 2 lžičky jedlé sody  | 2 lžičky mletého koření (skořice, hřebíček, anýz).

Postup přípravy receptu Marcipánky z medového těsta:

Mouku, koření a jedlou sodu prosijeme do mísy. Svaříme cukr, med a vodu. Horký roztok nalijeme do mouky, vypracujeme těsto. Do vychladlého těsta pak přidáme vejce a dobře propracujeme. Necháme několik hodin odpočinout. Vykrajujeme různé tvary a pečeme v prudké troubě. Po upečení potíráme rozšlehaným vejcem.


Fotky receptu Marcipánky z medového těsta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marcipánky z medového těsta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !