Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.12. 2018
Dnes má svátek Lucie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Marinovaná artyčoková srdíčka

fotka Marinovaná artyčoková srdíčka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Marinovaná artyčoková srdíčka:

cca 20 sterilovaných artyčokových srdíček  | 200 ml panenského olivového oleje  | z jednoho citrónu šťáva a kůra  | 2-3 stroužky česneku  | 1 lžička soli  | 6 lžic octa  | 1/2 svazku estragonu  | dle chuti: čerstvě tlučený černý pepř

Postup přípravy receptu Marinovaná artyčoková srdíčka:

Artyčoky vlijeme do síta a necháme dobře okapat. Podélně je rozpůlíme a přendáme do mísy. Česnek utřeme se solí, přidáme ocet, citrónovou kůru a šťávu, dobře promícháme a přidáme k artyčokům. Estragon nasekáme najemno a tenkým proužkem k němu přiléváme olej. Šleháme metlou. Zálivku nakonec vydatně opepříme a přelijeme s ní artyčoky. Uložíme asi na 5 hodin do ledničky a podáváme vychlazené.



Fotky receptu Marinovaná artyčoková srdíčka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marinovaná artyčoková srdíčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !