Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Marinované hovězí maso

fotka Marinované hovězí maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Marinované hovězí maso:

230 g konzervované vodní kaštany  | 3 lžíce voda  | 4 ks jarní cibulka  | 120 g kukuřička  | 1 lžíce arašídový olej  | 250 g hovězí zadní  | 230 g brokolice růžičky  | marináda:  | 2 lžíce tmavá sójová omáčka  |  1 lžíce sekaný zázvor  |  1 lžíce arašídový olej  | 2 lžíce rýžový ocet  | 1 stroužek česnek  | 1 lžíce fermentované černé boby  | 1 lžička hnědý cukr

Postup přípravy receptu Marinované hovězí maso:


Boby namočíme asi na 5 - 10 minut do vody. Kaštany slijeme a nakrájíme na plátky. Kukuřičky rozpůlíme a jarní cibulky nakrájíme šikmo

Maso zbavíme ostrým nožem veškerého tuku, nakrájíme na tenké plátky a dáme do mísy. Z namočených bobů slijeme vodu a boby rozmačkáme vidličkou. Přidáme ostatní suroviny na přípravu marinády a důkladně rozmícháme. Marinádou přelijeme maso a zamícháme. Mísu přikryjeme potravinářskou fólií a uložíme do chladničky. Maso necháme marinovat až 6 hodiny.

V předehřátém woku nebo velké pánvi rozehřejeme arašídový olej. Z masa slijeme marinádu a uchováme ji pro další použití. Maso opékáme ve woku za stálého míchání na středně silném ohni 3 minuty, potom je přeneseme na talíř. Do woku dáme brokolici a kukuřičky. Vmícháme vodu. Wok přikryjeme poklčkou a zeleninu dusíme 5 minut doměkka.

Do woku přidáme jarní cibulky, vodní kaštany a opékáme je za stálého míchání 2 minuty, potom přidáme marinované hovězí maso a odloženou marinádu. Za občasného míchání vše prohřejeme.



Fotky receptu Marinované hovězí maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marinované hovězí maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !