Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 14.11. 2018
Dnes má svátek Sáva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Marinované kotlety

fotka Marinované kotlety
Vložil:
Porcí:18
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Marinované kotlety:

4 kg kotlet  |  marináda:  | 1 balíček koření na steak  | 3-4 dl oleje  | 2 dl světlého piva  | 1 balíček grilovacího koření  |  dijonská hořčice dle chuti

Postup přípravy receptu Marinované kotlety:

Kotletu dáme asi na hodinu do mrazničky trochu namrazit, aby se maso lépe krájelo. Potom maso ostrým nožem nakrájíme na plátky a jemně je poklepeme. Nachystáme si mísu, olej a roztrhneme sáčky s kořením.
Na dno mísy nalijeme nepatrnou vrstvu oleje a nasypeme trochu koření. Vložíme 2 - 3 plátky masa a posypeme ho trochou koření z druhého sáčku. Zakápneme olejem, opět vložíme 2 - 4 plátky masa a posypeme kořením z prvního sáčku. Takto pokračujeme až do vypotřebení masa i veškerého koření. Pokud koření zbude, nasypeme jej nahoru. Záleží na použitém koření, ale není potřeba solit.
Povrch plátků kotlety pokapeme olejem, který necháme volně stéci. Mísu přikryjeme potravinovou fólií a dáme do lednice přes noc marinovat. Než půjdeme spát, maso v míse "promícháme".
Druhý den ráno jednotlivé plátky masa opět přerovnáme. A stejně tak i v poledne. Asi hodinu před grilováním přidáme do marinády pivo (můžeme i vynechat) a maso přerovnáme.
Potom už jen stačí rozpálit gril nebo udělat oheň. Podle vlastní chuti necháme grilovat a můžeme se pochlubit přátelům skvělou lahůdkou. Marinované kotlety podáváme s chlebem, pikantní hořčicí, čerstvou zeleninou a sklenicí oroseného piva.
Je to asi 18 porcí.


Fotky receptu Marinované kotlety:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marinované kotlety
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !