Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Marinované kotlety

fotka Marinované kotlety
Vložil:
Porcí:18
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Marinované kotlety:

4 kg kotlet  |  marináda:  | 1 balíček koření na steak  | 3-4 dl oleje  | 2 dl světlého piva  | 1 balíček grilovacího koření  |  dijonská hořčice dle chuti

Postup přípravy receptu Marinované kotlety:

Kotletu dáme asi na hodinu do mrazničky trochu namrazit, aby se maso lépe krájelo. Potom maso ostrým nožem nakrájíme na plátky a jemně je poklepeme. Nachystáme si mísu, olej a roztrhneme sáčky s kořením.
Na dno mísy nalijeme nepatrnou vrstvu oleje a nasypeme trochu koření. Vložíme 2 - 3 plátky masa a posypeme ho trochou koření z druhého sáčku. Zakápneme olejem, opět vložíme 2 - 4 plátky masa a posypeme kořením z prvního sáčku. Takto pokračujeme až do vypotřebení masa i veškerého koření. Pokud koření zbude, nasypeme jej nahoru. Záleží na použitém koření, ale není potřeba solit.
Povrch plátků kotlety pokapeme olejem, který necháme volně stéci. Mísu přikryjeme potravinovou fólií a dáme do lednice přes noc marinovat. Než půjdeme spát, maso v míse "promícháme".
Druhý den ráno jednotlivé plátky masa opět přerovnáme. A stejně tak i v poledne. Asi hodinu před grilováním přidáme do marinády pivo (můžeme i vynechat) a maso přerovnáme.
Potom už jen stačí rozpálit gril nebo udělat oheň. Podle vlastní chuti necháme grilovat a můžeme se pochlubit přátelům skvělou lahůdkou. Marinované kotlety podáváme s chlebem, pikantní hořčicí, čerstvou zeleninou a sklenicí oroseného piva.
Je to asi 18 porcí.


Fotky receptu Marinované kotlety:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marinované kotlety
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !