Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marinované medailonky s bylinkami

fotka Marinované medailonky s bylinkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Marinované medailonky s bylinkami:

700 g kuřecí prsa  |  na smažení olej  | marináda:  | 1 balíček Směs bylinek na kuře  | dle potřeby: olej  | na potření: máslo  | podle chuti: mletý černý pepř

Postup přípravy receptu Marinované medailonky s bylinkami:

Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky a mírně naklepeme.

Do hrnečku si dáme trochu oleje a směs bylinek na pečené kuře a podle chuti přidáme trochu pepře. Směs dobře promícháme.

Plátky kuřecích prsou potíráme marinádou a odkládáme do misky. Necháme několik hodin odležet. Samozřejmě, že je nejlépe takhle naložené maso nechat odležet přes noc.

Na pánvi rozehřejeme olej a zprudka plátky opečeme z každé strany. V malém kastrůlku rozpustíme máslo, kterým hotové medailonky pokapeme.

Marinované medailonky s bylinkami podávám s čerstvou zeleninu s hranolky.



Fotky receptu Marinované medailonky s bylinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marinované medailonky s bylinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !