Postup přípravy receptu Marinované roštěnky v paprice:
Maso umyjeme, osušíme, odstraníme blány a nakrájíme na řízky. Naklepeme je, jemně opepříme a potřeme z obou stran směsí hořčice, lžíce oleje, lžičky worcesterové omáčky a špetky oregana. Odložíme na několik hodin, nejlépe přes noc, do lednice. Odležené maso pak prudce opečeme z obou stran a odložíme do tepla. Do kastrolu nebo hluboké pánve dáme asi 2 lžíce oleje. Zpěníme na něm nasekanou cibuli, vložíme opečené maso, poprášíme ho červenou paprikou, podlijeme trochou horkého vývaru, přikryjeme a dusíme. Během dušení podléváme zbytkem vývaru. V polovině dušení přidáme očištěnou papriku nakrájenou na kostičky, smícháme a znovu přikryjeme. Dolijeme zbytek vývaru a dovaříme. Maso by mělo být štavnaté a měkké, paprika chutná a štáva díky cibuli dostatečně hustá. Podáváme s rýží.