Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marinované žebírko na žampiónech

fotka Marinované žebírko na žampiónech
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Marinované žebírko na žampiónech:

600 g vepřové pečínky  | 3- 5 lžic Progast marinády Gyros  | 3 cibule  | 10 žampiónů (nebo jiných hub)  | 150 ml kysané smetany

Postup přípravy receptu Marinované žebírko na žampiónech:

Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na troše rozpáleného oleje, přidáme na plátky nakrájené houby, krátce podusíme a dáme stranou. Z vepřové pečínky nakrájíme 4 žebírka, která naklepeme a namarinujeme marinádou Gyros. Necháme minimálně 30 minut odležet. Žebírka po obou stranách opečeme na pánvi. Přidáme podušené žampióny s cibulí a vše zalijeme kysanou smetanou a dobře provaříme. Podáváme s vařenými bramborami či rýží.


Fotky receptu Marinované žebírko na žampiónech:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marinované žebírko na žampiónech
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !